mera bilder! :D




Hej!
jag och pappa var ute på golfbanan, sista dagen innan åka-hem dagen. jag fick köra golfbol! =D här ser ni i en bild, med en fina blomma på, då satt jag i knipa och visste inte hur man backade, satt framlutad och försökte ta kort på den, det gick ganska bra när pappa sa hur man backade (fail!) hah, aja, ha det bra!

//Emma <3

Hej!





Hej! en blid från aruba! vi satt på en restaurang  och hade jättebra utsikt utåt mot stranden som var 5 meter ifrån den, och så fanns det jättestora ljuskronor, och såg en liten gul fågel på den, så jag tog en snapshot! det blev bra!

ha det så bra! /Emma <3

Redigeringsdax!

redigerar lite, behöver verkligen din hjälp sen, jojjo! <3 hoppas vi ses snart...

humnhumnhumn...

okej, jag börjar bli lite off på dethär, ser ni min bakgrund?den e grå! hur byter man? :O blir lite piss på den... idag ska jag äta söndagsmiddag hos farmor och farfar (as usual) och vaknade klockan 3! :D (win!)

hoppas jag inte försover mej till skolan! :) skaq ändå til tandläkaren innan och dra ut en till tand eller två till tandställningen som jag får i april! :D

ska nog klä på mej nu... hejdå! <33

//emma <3

heej!

         min kusins fot, har lite tråkigt. ses!  // Emma <3

Heeej! :)

Heej!

första dagen, vet inte riktigt vad jag ska skriva om...
johanna ska hjälpa mej med design etc. och lite annat, kommer nu först och främst lägga ut bilder sen semestern på Aruba! :D

ha det gott!
                       //Emma <3

Välkommen till min nya blogg!

Kotten Emspems ♥

Mitt liv, mina verk ♥

RSS 2.0