Yellow

.


Här sitter jag och Johanna vid köksbordet och lapar Cola och käkar popcorn för fulla muggar medans vi kollar på Good Will Hunting. Vilken underbar film!

Idag har varit en trevlig dag. Got comments about my t-shirt, aww yeah! Och klassen har varit allmänt flummig som vanligt, och lektionerna lagom spejsade. Har precis skickat in en krönika och nu väntas en extra lång helg! Hurra!

Så nu ska jag njuta lite till, trevlig helg!

Emma



Om jag någonsin fick lära känna dig bättre

.


Dagens budskap everyone!

Idag har varit en tuff dag för mig att komma fram överallt. Jag har extremt ont i låren, smalbenen och rumpan. Efter gårdagens idrott kan jag knappt ta mig upp och ned för trappor, jag går som en pingvin och hasar fram. inte kul! :c

men nog om det negativa, idag har varit en chill dag som började med lunch på Lingonet, och sedan engelska och matte på schemat. Matten måste jag erkänna var riktigt flummig idag, men ingen hade något emot det, alla fick något gjort! Teknikare i mitt hjärta <3

Dagarna går fort nu, hösten tar över och "winter is coming". Längtar efter mörka dagar och mysiga kläder, ljus och brasa. åh, snart så!

Take Care!

Emma

Love, love, love

Hösten är verkligen här. Det är så mysigt att sitta på tåget och se denna utsikt. man blir så varm och gosig på insidan :) men när man hoppar av tåget så regnar det ju förstås på en, så blev det genast mindre trevligt....
Dagen idag har varit riktigt bra. Matte (som man fick beröm på), idrott (som man höll på att dö under), svenska (som man bläddrade efter något att skriva en krönika om) och Engelska (som man fick en NY bok att läsa när man just blev färdig med en hel radda...) Man kan säga att idrottslektionen tog kraften ur en, jag somnade med boken i hand på engelskan och jag kan knappt gå utan att det känns i benen! Jag hoppas vikarien är nöjd....
Så en to-do-list när man kommer hem:
*packa till mamma
*duscha
*plugga matte
*läsa lite till engelskan
*äta
*sova
Ungefär så, fast med några powernaps däremellan... :)
Jag trodde aldrig det, men jag är tydligen "On Fire" just nu bland killar. Who knew? I did not... lol
Måste ge en eloge till alla musikanter där ute, ni
gör livet underbart för många! Keep on rocking! Bye!
Emma
Starwars! <3

Tänk om livet vore så lätt

Det är något med mig och att blogga på tåget. Det är väll här jag har tid att prata om dagen, antar jag!jodå, dagen har varit bra hittills! hade bara matte och svenska, slutade för den dryga halvtimmen sen och är nu påväg hem mot hemstaden. Vi fick även tillbaka vårt matteprov (vi har många matteprov, vi ska för tusan plöja igenom en hel bok på en termin! teknikmatte tjoho!) och den här gången gick det bättre än förra. Så bra att jag fick A igen och dessutom ALLA rätt! Det firar vi med en Goood smoothie sen :) Läste klart boken igår. Det var nog den bästa tonårsnovellen jag läst! Den beskriver livet som tonåring mycket bra även om det var i början på nittiotalet. Inte mycket har ändrats på tjugo år (det var verkligen tjugo år sedan...)! Så om ni någonsin passerar en bokhandel, tveka inte att fråga efter "The perks of being a wallflower", just don't! <3Så nu tycker jag att ni ska ha det underbart tills nästa gång! Ta hand om er :) Emma Ibland önskar man att det var permanentat såhär... <3

Autumn leafs

Hej! sitter här och ska läsa lite mer på en underbar bok vid namn" The perks of being a wallflower", rekommenderas starkt! Har precis landat hemma hos Kleins, känns skönt. Köpte en skiva idag också på Bengans vid Drottninggatan, Ed Sheerans skiva "plus luxe"! Livet blir så underbart av så små saker. Älska livet!

skolan var okej antar jag. bara samhälle och kemi tills klockan tolv :D sen som vanligt åt jag och två killar subway idag för det är subway-måndag! Imorgon är det också chill, slutar 12 då också :)

Nej nu ska jag läsa ut boken, ¡hasta la vista!

Emma







Kiss me like you want to be loved

Hej du! :)

försökte blogga igår, gick sådär. den kom aldrig upp och inlägget vad ganska långt! :( men men, nu är bloggen ny och fräsch och jag kan blogga från mobilen igen! :)

Jag fixade lite mer musik i torsdags kväll och dessutom tog jag en promenad till frissan så nu är man klippt! och en låt som jag rekommenderar starkt är Ed Sheeran - Kiss Me. hans låtar får mig att rysa varje gång!

ta hand om er tills nästa gång vi hörs! :)

Emma



Rich Girl

halloj!

Påväg hem från skolan, hade matteprov precis innan vi slutade så jag kom iväg tidigare än planerat! :D

Jodå, det gick bättre än förra provet (dom jag fick A på? hur det nu än gick till) så jag känner mig nöjd med min insats :)

Det var så fullt på tåget idag så jag fick stå upp mer än halva färden, vilket var mindre kul. det är nog med tunnelbanan som den är! Men nu sitter man ned och är snart framme, för intresseklubben som undrar.

nu får ni ta hand om er, så hörs vi snart!

Emma




the girl next door

hejsan! sitter på tåget hem och det regnar och är grått på himmelen med en skymt av sol. regnbågen tittar fram! ska försöka fixa en bild till er :)

skolfoto idag som sagt. det gick faktiskt väldigt bra! :) och alla långa fick sitta ned så det var något nytt! kanske kommer upp en bild på det också, haha :)

livet leker just nu må jag säga. snart ett år med älskligen min, bra musik fixad till mobilen, fint folk lite varstans och brevskrivandet är i full rullning. 91 brev skrivna. Helt sjukt! vad gör man inte när man är kär? <3

ta hand om er allihopa, så hörs vi snart!

Emma



it's nothing like the first time

hello there!

har haft en riktigt bra dag. fyra timmars skola och lingonet imorgon på det, hurra!

skolfoto imorgon, nu har man kanske något att länga efter en stund. och så har man dragit på Sig en förkylning, lovely.

take care!

Emma


tjooo

om ni vill se fina bilder i nån form av panorama så Adda mig på instagram. #Emmahannelelamberg

ha det gött!
Emma

I'm back birches!

Tjo!
nu när man skaffat sig ny mobil och allt och när utvecklingen går frammåt kan man nu blogga i mobilen! alltid trevligt att börja igen :D

jag hoppas att alla i har det bra! jag har börjat gymnasiet nu och är med en riktigt fin klass, även om min gamla var helt underbar. jag går teknik (surprise?) och har nästan bara killar i klassen! jag är nöjd över val av skola :)

jag hoppas att ni har det bra, så syns vi!

/Emma




Kotten Emspems ♥

Mitt liv, mina verk ♥

RSS 2.0