Vaken(?)

 
Dagens kaaaaap
 
Jag är lite (läs: mycket) trött men kan inte sova. En typisk grej som händer just på loven. Sömnen kickar nog snart igång!
.
Lyssnar på lite musik, kanske ska köra dagens låt? Kan dela med mig av min 'very mixed' musiksmak. Dagens låt måste nog vara 'Little things'. Ingen directioner och ingen hater, men låten talar till många. Lyssna och njut. Cred till Ed Sheeran som komponerade låten!
.
Idag har jag varit med Em, an enjoyable day with my bro. Fick sjukt mycket garn av henne så hon fick Apple Jack av mig. Sweet trade! Virkar ännu mer julklappar nu när man har mer att göra av... *Ingen stress*
.
Såg lite folk jag känner idag på stan när man fönstershoppade. Fattig var man då. Men när man
körde "Göra-Hål-I-Spargrisen-Tricket" när man kom hem blev man 700 kronor rikare. Och imorgon/idag kommer studiebidraget! Hopp om framtiden finns!
.
Nej men nu kickar sömnen in. God natt!
.
Emma

I'm a viking from the good ol' Nord

Man kan nästan tro att han är kändis
 
Idag har varit en riktigt trevlig dag. Sett en utställning på Tom Tits om kroppen och ätit McDonald's. Sen kom man hem och nu har man inte gjort någonting. Kanske är på tiden att göra något då.... Eller inte... Alla är trötta och orkar ingenting :P
.
Nu är det äntligen höstlov och nu tar man det jättelugnt och bara försöker göra något vettigt (vilket man i nio fall av tio inte gör). Ska träffa några vänner, uträtta byteshandel med sin bro och gå på fest. Awesome or what?! Men man har inte lyckats komma dit än... Hehe ;)
.
Det enda vettiga man gjort är att kratta bort alla löv. Och busat med grannbarnen! :) Inget går emot att ha lite kul med dom. Vem kan inte motstå barn som tycker man är super att leka med?! :) Uppskattas alltid!
.
And I will never forget; I'm a viking from the good ol' Nord. Huzzah!
.
Emma
Största lövhögen ever
Jag och bror
Barn kastar löv på fotografen...

I got my mind set on you

Jag undrar hut trött man kan bli. Jag har varit uppe mer än såhär länge förut och jag är tröttare än då. Antar att jag lägger mig försent för att jag inte har någon fritid... suck. Gymnasiet är tufft! Speciellt när man har en bit dit också. Jag får trösta mig med att jag fick en dator, får god mat varje dag och har underbara klasskamrater. Det är rätt okej ändå med andra ord :P 
 
Och appropå fritid - den lilla man har spenderar man på läxor och lite läsning/stickning/virkning. Helgen består av umgänge och bakning, det får mig att önska att helgen var längre. Min relation med min säng brister snart tack vare allt </3 
 
När man kommer hem blir det matteplugg och mat. P-bullar och bacon <3 Tända brasa och läsa lite "Torka aldrig tårar utan handskar". Sen får man lappa ihop relationen lite. Enjoy your evening!
 
Emma
 
 
 
Jag och Johanna i veckan

Saker kommer och går, men livet består



Allt är som det ska. eller...? Nope, för jag är hos Johanna! :P Inget är som det ska när man är med henne. Eller jo, kanske latheten :)

Annars är allt annat helt okej. skola, fritid e.t.c... men ibland får man unna sig med lite fritid, som att kolla på QI och käka pepparkaksdeg. because that's how I roll!

Nu är man ute på äventyr i Sollentuna med Johanna, och jag ska köpa "Torka aldrig tårar utan handskar" (#Mainstream) men den verkar sjukt bra så jag ska ta mig dit :)

Emma

Mössan är tillbaka!!!

Tänkte bara säga det. TACK Patricia! #Lyckligchey96



Emma

molnen döljer bara solen som alltid finns inom dig

Mysiga Södertälje
 

Idag har varit en riktigt bra dag, faktiskta! Lingonet till lunch som vanligt, och sen engelska och världens roligaste matte! Det  enda som sög med denhär dan var att jag inte har fått tillbaka min mössa som jag glömde igår. bu! :(
 
Annars har allt varit bra. Imorgon kommer Johanna hit och vi ska ha en awesome helg tillsammans! Inget klår en helg med flams, trams och bak <3
 
Dagarna börjar bli kortare för varje dag som går. Jag såg förvandlingen på tåget och höll på att somna fast klockan knappt var sex. Kommer vara trött redan vid tre innan terminen är slut. lovely <3
 
men nog om det! innan lovet har man faktiskt höstlov. Bara en vecka kvar dit! då blir det höstmys och halloween att längta till istället, och glöm inte thanksgiving! Det blir en toppenvecka med nära och kära :)
 
Ta hand om er!
 
Emma

I less than three you

~Gammal bild, fortfarande älskvärd~
den chillaste dagen i veckan är avklarad och har man gått runt lite och kikat på vad man skulle kunna tänka sig att göra julklappar av. men först firar man ju halloween och thanksgiving innan julen bosätter sig! :)
hade en Awesome helg med gänget som alltid kommer att minnas! och vilka tjockisar vi var - åt upp 136 137 minicupcakes... delicious <3 hoppas det inte sätter sig...
Emma

Jag vaknar med ett ryck när jag förstår att vi är ifrån varann



Vad saknar man mest nu nuförtiden? Jag vet inte vad jag vill säga, men stunderna man faktiskt hade vänner som hade samma intressen som en. Sen "växte man upp" och intresserna blev plötsligt inte desamma och man började långsamt tappa kontakten. Idag har man bara några få vänner, men ni är guld värda <3 Puss på er!

Idag är det en efterlängtad dag; nämligen FREDAG! äntligen helg och lugna dagar. lite tid att vara med fina människor. Det behövs! och att bara vara hemma och mysa också. Kanske blir klar med dendär halsduken nu då... och börja göra julklappar. JAG VET att jag är tidigt ute men när man gör egna julklappar så får man faktiskt räkna med två månaders marginal minst ;)

Skolan var trevlig idag, och igår gjorde man ÄNNU ett matteprov (Woho! säkert A på den med...) och här bara jobbat som vanligt. Idag så var man en riktigt nyfiken människa och frågade den relativt ung lärare hur han startade sitt liv som vuxen. Du måste veta att det var sjukt intressant att få ta del av en annans färdigheter! Jag tog mycket lärdom av honom. Jag känner mig redo för framtiden :)

Nej men nu ska man förbereda en Awesome helg, ses!

Emma





And the soles of your shoes are all worned out

.
Love Stockholm
  .
Efter en intensiv dag på skolan (Dock utan idrott! yes) så är man trött och har ett extremt sovbegär. Men det är så mycket man måste göra innan man lär få göra det... engelska, matte, träna och duscha. Mat skulle inte heller sitta fel! så tja... vi får se hur det går!
  .
,Igår åkte jag till min gamla skola Rosenborg för att gå på musikcafé, och det var väldigt trevligt att träffa nästan hela gamla klassen igen! miss y'all <3
.
ett år sedan man var i USA nu. Saknar massor! Ge mig friden och glädjen som inte finns här, den behövs i mängder! Borde nog spara pengar till en biljett...
.
Emma
. .Hardcore diskare..

Att älska någon är att älska livet

.


Underbara helg, varför tog du slut?!
.
Min helg har varit helt fantastiskt kul! Åkte till landet med finaste Nannis och städade in vintern tillsammans med kusiner och mer släkt från pappas sida. Underbart mysigt med Trädgårdsfixande, brasor och PLUMP! <3 Seriöst det bästa kortspelet som finns. Spela det människor!
.
Och lite lyx kan man få; slutade klockan tio idag. två timmars skola, Sweet! så man åkte hem och här är man. hat slappat hela dagen :)
.
En speciell tanke till dig där ute, grattis! :)
.
Ha det bra!
.
Emma
.

.

.

.

.


Det är inte varje dag man får känna dina andetag

.
Stockholm
.
Nu är man påväg till Johanna ännu en gång. Jag stannar där tills pappa hämtar upp oss och vi fortsätter då våran färd mot Skäggebo! Vi ska städa in vintern, och Johanna kom med som en bonus, Sweet!
.
En helt vanlig fredag (tror jag..? Who knows!) i skolan och en ganska vanlig helg att se fram emot med lugn och bus med kusinerna och sweety-systern. Vad kan gå fel?
.
Trevlig helg alla!
.
Emma
.
.

U.N.I

.


kort inlägg!
.
dagen har varit helt okej, helt slut efter långledigheten! Imorgon bär det av till Lingonet, har längtat så <3
.
Har spammat instagram lite också idag, sorry för det!
.
Snart ett år sedan man var i USA, saknar att vars där så enormt mycket! Hoppas vi ses snart igen :)
.
Ska ta ut min sovmorgon lite. Godnatt!
.
Emma

Jag slutade tvivla när jag insåg att du var min

.
hösten i mitt hjärta <3
.
Idag har man gått runt i pyjamas hela dagen. That's right - STUDIEDAG! Och då passar det att sticka och kolla på Ross Noble och Eddie Izzard hela dagen. Filosofera lite, och bara undra varför ingen annan har studiedag samtidigt så man inte dör av osocialhet. Älska livet helt ensam </3
.
Kanske borde dra till stan och fixa lite saker imorgon och sånt, och kanske messa någon som också dör av osocialhet eller skolan, så kan man ta en fika eller nåt. Messa mig om du är någon! S.O.S.
.
Eller göra en lövhög och gömma sig i den - who knows?
Emma

Kotten Emspems ♥

Mitt liv, mina verk ♥

RSS 2.0